sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Blog

Tips for feriering med hørselstap i sommer

Ser du frem til en ferie med familie og venner, men bekymrer deg for om hørselen vil by på problemer?

Sommeren er for de fleste en herlig tid, men for dem med dårlig hørsel kan det også være en stressende periode. Reiser til både innland og utland og hyggelige middager med mye prat, god stemning og høyt lydnivå byr på utfordringer. En får fort følelsen av å være utenfor hvis ikke alle samtalene på tvers av bordet er like lette å følge med på og full konsentrasjon er krevet for å få med seg det som blir sagt.

Selv om hørselstap typisk er forbundet med eldre får flere og flere unge også problemer med hørselen tidligere enn før, blant annet på grunn av høy musikk i øretelefoner og eksponering for støy fra andre kilder, som trafikk, konserter osv. Hørselshemmedes Landsforbund anslår i VG at så mange som 1 million nordmenn vil ha betydelig hørselshemming innen 2020 og at så mye som 1 av 6 av disse vil være ungdommer.

Høreapparater på ferie kan være slitsomt

Høreapparater kan være til god hjelp, men er ikke alltid like praktisk:

  • De fleste høreapparater er ikke vanntette og må tas av før bading og dusjing.
  • Det trengs ekstra batterier og annet utstyr i tillegg til alle andre ladere til telefon, laptop, kamera osv.
  • For å vedlikeholde høreapparatene må de rengjøres for voks og det trengs både ekstra ledninger og tørkeutstyr.

Alt dette er både kompliserende og slitsomt på toppen av alt annet før og under ferien.

Pakk lett og hør bedre i sommer via en app

Telefonen er et av de mest essensielle punktene på pakkelisten til ferien. Den sikrer selvfølgelig at du holder alle andre oppdatert på dine seneste ferieaktiviteter via Snapchat og Instagram, pluss at den fungerer som kamera, kart, avis og nå også som din hørselshjelp!

Mobile Ears er en enkel og gratis app-basert løsning for å hjelpe de som iblant sliter med hørselen. Alt som trengs er appen på telefonen og øretelefoner med ledning plugget i. Da blir både krabbelag på lyse sommernetter og fuglekvitteret til morgenkaffen igjen en fryd for øret og sommerens suksess er sikret.

Last ned appen her eller søk på Mobile Ears i App Store.

God sommer fra oss i Listen!  

Share
author avatar
Joachim Jacobsen
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website